A jour igen

januari 18, 2013 — 11 kommentarer
Hänt sen sist (förutom mina biläventyr).
Jag har hängt på designbyrån och verkligen njutit av roliga kolleger. Sånt en ensamjobbare uppskattar stort. Och på tal om ensamjobberi så för det med sej en (ibland) dålig för mycket initiativ-sida hos mej. Eftersom jag är ensam om allt så får jag vara intitiativrik för en hel firma. En pikiliten situation uppstod då jag, påväg på lunch med de urtrevliga designbyråkollegerna, druttade på rumpan i en snöig trappa och helt spontant tog tag i en manlig hand för att själv dra mej upp. Han blev mäkta förvånad och sen ännu mer då jag artigt tackade för hjälpen. Nolo. Han sträckte ju aldrig fram handen.
Jag har inhandlat röda pumps. Till halva priset. Mycket nöjd.
Jag (som senast imorse sade att jag nog inte ska ha lugg) strax efteråt marscherade in på Osos Polares och ropade Fram med saxen! Kan f.ö. varmt rekommedera det stället. Enda frissan vars centimeter-uppskattning överensstämmer med min och som verkligen klipper en lång (!!) pannlugg då man ber om det. Hatar frissan som säger att den växer ju nog, bäst att korta lite mer. Och så ser man ut som en nörd. 
Jag har lyssnat mej tokig på denna, en gammal favorit som plötsligt kändes fräsch igen.
Och så har jag kollat in en möjlighet för nytt arbetsutrymme. Mars kommer närmare hela tiden och jag kommer att behöva ett nytt kontor inom den månaden senast. Om nån har tipsch på ett centralt alternativ så är det bara att hojta till. Jag är renlig, bara lite råddig (vi kan kalla det kreativt råddig) och hemskt snäll och kiva.

  

11 svar till A jour igen

 1. 

  Vill du ha eget eller delat arbetsrum? Det brukar ganska ofta finnas annonser om delade arbetsrum för grafiker på skolan. Jag kan hålla ett öga.

  Gilla

 2. 

  Det var alltså Fua 🙂

  Gilla

 3. 

  Eget eller delat, båda fungerar! Klarar mej inte riktigt med bara ett litet skrivbord fastklistrad i nån annan men kan bra dela rum med nån. Sku va super snällt om du orkar kolla! Ett stort kriterium är centralt läge, har tyvärr inte tid att lägga tid på arbetsresor så som vår vardag ser ut nu.. Tack Fua!

  Gilla

 4. 

  Vaddå nolo? Nolo för mannen som inte erbjöd sin hand och hjälpte dej upp!

  Gilla

 5. 

  Så snygg pannluggen blev!

  Mitt problem är att frissajävlarna aldrig vill klippa luggen tillräckligt kort. Jag tycker jag passar bättre i kort lugg, så att jag faktiskt har ögonbryn också. Men nähe. ”Ai vieläkö pitäs lyhentää? No mä otan millin sadasosan vielä. Ku kato tällanen pitkä otsis on trendikäs.” Nå nu vet jag ju det, men jag vill vara otrendig och faktiskt gilla mitt hår också. Pfft.

  Gilla

 6. 

  Wow så fint, i och för sig fungerar det ju som en gardin för det som vi diskuterade:)Kram och tuusen tack för idag, du gjorde min dag!!!

  Gilla

 7. 

  Jo visst! Men tyckte det blev nolo att understryka hans oförmåga att hjälpa liksom. Fast nu kanske han hjälper nästa som faller omkull, så ändå värt det. Kanske?

  Gilla

 8. 

  Tack! Men se, detvar ett nytt problem för mej. Men så passarjag inte i kort pannlugg heller. Fast då kan jag rekommendera minst tre frissor åt dej i den här stan, haha!

  Gilla

 9. 

  Tack! Jo, det här täcker nog alla finnar 🙂 tack själv! Det var en kul ex tempore-morgon!

  Gilla

 10. 

  Shit vilka urtjusiga skor! Supergillar!

  Gilla

 11. 

  Dansade på bröllop i dom igår och kände mej fin! Tack!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s