Dino Kinuski

oktober 11, 2012 — 3 kommentarer
Ingen vidare fan av krafset som kommer med Kalle A. Men den här kan jag ge plus för. För den väcker små dagis- och skolbarn på under en microsekund.
Har han vuxit under natten?
Här följer en rusning till badrummet som knappt mäter sej med tjurrusningen i Pamplona. Minus tjuren då.
Vår senaste tillökning: Dino Kinuski. Han växer som tur ganska långsamt så detta kan fungera ännu en till morgon. Hoppas.
 

3 svar till Dino Kinuski

 1. 

  Vi får Aku Ankka (jep, inga barn här ännu… ainoastaan lapsenmieliset) men det kommer inga som helst grejer med den tidningen, buu. 😦

  Gilla

 2. 

  Men påriktigt är det helt hemska saker som kommer! Och deras webbsida fungerar så uselt, lyckas inte avbeställa krafset hur jag än klickar. Så var du nöjd bara med er Aku. Efter fem uppsättningar av uppblåsbara baseball-mailor blir man ganska trött.

  Gilla

 3. 

  Herra Dino (köpt från Ekenäs leksaksbutik till svärföräldrarnas båt för två år sedan) bor (tyvärr!!) ännu i vårt badrum. De blev för fästa vid varandra,han och äldsta pojken. Så han har vuxit,krymt,vuxit, vuxit sig ännu större i ett ämbare och krymt. Han har nu tappat svansen av storleksskillnaderna och vet inte om han längre växer..men där bor han, i badleksakshylla. Slemmig och rätt ful.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s