SÖNDAG

juni 24, 2012 — 4 kommentarer
På landet går man i mammas oljerock och sydväst före kl. 07 på morgonen.

Steg upp i ottan för att släppa ut hästarna. Alltid lika tillfredställande att lyckas med konststycket att smyga ut utan att väcka barnen. Inte för att det numer har nån skillnad, de kan lika bra följa med om de vill. Annat var det då de var yra små knåddlare som inte fattade fram och bak på en häst. Kommer faktiskt ihåg en sommar då den yngre var så svår att hålla reda på att jag måste ha henne fastsurrad i en rinkka på ryggen medan jag mockade bajs.

Jag ska ännu tjäna pengar på detta.

Sen fick jag komma på världens finaste lilla loppis. Vi bestämde att denna sommar ska vi tillsammans sälja på loppis, vi tre. De ska få knåpa prislappar och skyltar och alla kommer att köpa av oss bara för att mina försäljare är så gulliga. Det måste vara tillåtet att göra så?

Asterix ser på riktigt mycket snällare ut.

I nåt skede ritade jag Asterix åt Tubbs. Hon är on fire, den kvinnan. Läs hennes blogg och skratta högt. Det känns bra.

Dubbla lås. Inte ens fingerfärdiga tänder räcker här.

Sen kom mannen hem från kobben och så snickrade vi färdigt denna minidörr som om några veckor ska försöka hålla inne en rymmande liten shettis. Om den lyckas rymma genom denna dörr så är jag Kalle Anka. Tidigare inlägg om shettisen och boxdörren finns här.

Tittar på trädgårdsdeckarna. Annars så fattar jag noll om blommor.

Nu är jag åter på tremis med flickorna för att imorgon öppna min sommaroffice. Jag är skeptisk och anar att jag glömt en del viktiga saker i stan. Voi ödesnatten så jag kan bli arg över min råddiga hjärna. Riktigt skitarg. Nå tur märkte jag det först nu så inte hela midsommaren blev förstörd. Imorgon får jag antagligen köra till stan. Det här var väl för bra för att vara sant; att sitta inne och jobba vid köksbordet medan jag ser barnen springa barfota ute i gräset.

Bäst att sova på saken.

  

4 svar till SÖNDAG

 1. 

  OOoooo så varm i hjärtat jag blev en helt vanlig måndagkväll! Tack fina! Jag tycker att spela DrawSomething med dig är bland den roligaste sysselsättningen jag har nu! Speciellt då ordena har blivit svårare. Jee!

  Gilla

 2. 

  Tackdesamma!! Synd att de int funkkar så bra hela tiden, speciellt den här senaste versionen. Men JeeJee för bättre ord, blev tråkigt att rita GARDENER hela tiden

  Gilla

 3. 

  Ska ni sälja det de har på bordet? 😉 Då paxar jag Marion. Fast antar att ni kanske ska skramla ihop nåt annat.. :/ Kanske ni ändå vill sälja MArio? 😀 Vad det ÄR (vad är det?) är kanske inte så viktigt. Vår femåring är bara helt insnöad på de två bröderna.
  Jag har också förrådet och sovrummet fullt med babystuff som borde bort, hur ont det än gör i hjärtat. Borde absolut få ett loppisbord hyrt, hellst för lite fler dagar. Men vi har inte bil och vill absolut inte ha sällskap av mina tre hjälpredor (för då säljer vi nog INGET).

  Gilla

 4. 

  Äsch, det här var bara lekloppis.. men jag kan absolut förhandla med kidsen! Den är ingen kär klenod och jag hoppashoppas att vi kan bli av med just sånt stuff. Kan dom inte bli av med den så säljer vi nog inget 😉 Så ger dom den ifrån sej så är Mario din, absolut! Nu minns jag inte om den fungerar men ska testa imorgon. Han sitter i en bil, tror jag öh..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s