I MIN GÖMMA-KOLO

juni 11, 2012 — 4 kommentarer

Som jag befarade så slog vardagen mej i ansiktet idag som en blöt och illaluktande handduk. Klätsch. Jag har jobbat, sprungit på möten, jobbat lite mer, kört till Sjundeå, kört hem, baxat mat i barna och nu ska jag jobba igen. Så är det då ingen annan sköter ens jobb då man är på semester.

Nu kollar knoddarna på TV medan jag sitter ingömd på officen och dricker en förbjuden cokis på burk. Det är så sjukt gott och bara tanken på den har gett mej glöd att orka stressa hela dagen. Vad gör man om man inte har några laster? Man hittar på en. Ger extra njutning en rutten och jäktig måndag som denna.

Vet ni vad som är pinsamt. Att springa på en halvbekant på stan medan man hastmumsar i sej en bulle i farten. Vet ni hur man gör det ännu mer pinsamt. Man springer på samma bekanta en timme senare då man hastmumsar på en ny bulle.

Okej då, jag har visst laster. Men man kan ändå uppfinna nya. Och så var det ju detta med att hålla Ekbergs in business.

Så gott att det knorras i munnen av bara tanken. Dessutom har jag gjort en liten gömma-kolo
i bokhyllan där jag kan peta in den om nån kommer. Pia vs knoddarna 1-0.

  

4 svar till I MIN GÖMMA-KOLO

 1. 

  Aijo, jag har semester i juli och om du någon gång behöver LITE barnskötshjälp när det behövs så kan jag erbjuda mig som frivillig. Jag klarar av att hålla dina barn vid liv en kort stund, men lovar att jag inte kommer att kidnappa dom.

  Jestas så fin slogan!

  Gilla

 2. 

  Jestas så du är snäll! nu har vi också semster i Juli så då behövs det inte. Men voi vitsi jag vill lite gråta nu för att du är så snäll. Det här värmer mitt hjärta en lång stund nu. Tack Tubbs! Du får komma och hålla dom i liv utanför semestertid närsomhelst OM du orkar och vill. Dom är snälla och jag vet att du inte går på någo hämäyksiä. Du kanske lurar dom istället?

  Gilla

 3. 

  Jo, om jag något kan så är det koll på fuffensförsök. Min gudson försökte en gång huija mig i vårt kortspel. Det var inte okej 🙂 Och det är troligen jag som luras, hehehhee. Konsekvent dessutom! Jag är bra på att göra piknikar och ta barn på bio och baka tillsammans, jo. Men berätta då det krisar så kommer jag och säger god dag!

  Gilla

 4. 

  Jag kan just tänka mej att du luras, haha! På ett bra sätt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s